På tal om griniga gubbar vill jag säga att jag tillhör skaran griniga damer

Avspicy

På tal om griniga gubbar vill jag säga att jag tillhör skaran griniga damer

Just idag är sur just idag är stark, sjöng Kenta en gång. Ja inte riktigt så men nästan. Jag har halkat ner ett par positioner i en sk sökmotoroptimeringstävling, ppm fonderna åker berg och dalbana och det är allmänt trist. Lifes suck.Nej tacka vet jag logdans.Där svänger det åtminstone, ni har väl inte missat Leende guldbruna ögon förresten. Bland det bättre teve gjort på sistone.
Man må ju säga vad man vill om SVT men bra teve kan dom göra om dom vill.

Aftonbladhet
Ps skicka inga friarbrev, Men ni får gärna länka till denna suveräna sida.Där jag nu lägger in slutspurten.

Såg ett program på teve tidigare om griniga gamla gubbar. Jag sållar mej till skaran griniga gamla kärringar men lika glad är jag för det.
Förresten är jag just nu med i sökmotoroptimeringstävling där jag gör allt för att göra livet surt för mina manliga konkurrenter, jag dissar och hissar och kastar ur mej en och annan groda mellan varven.
Jag älskar att vara lite motvallskärring och säga min mening i tid och otid. Jag hatar slätstrukna fegisar och skulle helst se att världen bestod av mer folk med ruter i .
Att skriva ett inlägg till expressn kan ju inte vara så svårt egentligen, bara man fick chansen. Jag skulle kunna ha en egen spalt där jag satt och kläckte ur mej en massa klämmiga saker om andra . Eller kanske det funkar bäst i Aftonbladhet.

Att vara skribent i internetvärd kanju också vara nåt.
Så lyssna nu alla trevliga chefredaktörer för jag står till ert förfogande. Jag kan skriva om lite av varje.

Om författaren

spicy administrator

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.