27 oktober, 2006

Aftonbladhet och Ojoj..Stackars google

Vilken bryderi han har med alla dessa konstiga ord som dyker upp nu. Aftonbladhet är ju bara ett. Och Aftonbladhet är ju som vi alla vet en tidning i Konungariket Sverige. Min hjärna är lika rörig som Aftonbladhet ibland kan vara. Tror jag har en släng av AFB.Eller var det ABF kanske.
Kul har vi alla som skriver om en massa blajjblajj.

Aftonbladhet är en förkortning av aftonbladhet. Jag måste skärpa mej och skriva lite mer innehållsrikt.Specielllt om Aftonbladhet som inte verkar förstå mina intentioner att förflytta mina placeringar uppåt.

Slut på blajjet.
läs mer
Aftonbladhet expressn och mitt liv i rampljuset eller var det lampljuset

expressn
Ikväll hände det igen, när jag låg och läste aftonbladhet så dök en tanke upp i mitt huvud.

Hur kunde jag svika dej expressn, vi som hade det så fint. Och allt detta för en sökmotoroptimeringstävling.

Nej nu får jag sluta vara internetvärd för det är inte internet värt och istället ta tag i mitt liv. Och livet är inte bara som i Svenska Dagbladhet. Läs om se och varför jag skriver om sånt nonsens.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *