Aftonbladhet också ett i ord i en sökmotoroptimeringstävling

Ôr ett ord jag har lite svårt med 🙂 Jag vet inte varför. Jag har funderat på frågan men inte funnit något bra svar.
Aftonbladhet varför sviker du mej i google sm .Jag som gillar dej som du är Aftonbladhet. Enkel rak och utan krusiduller.

To be or not to be, ja det är den stora frågan nu när sökmotoroptimeringstävlingen har börjat.

Kommer ihåg Gösta Ekman i Hasse och Tages sketch om Aftonbladhet eller Expressn

Svårigheterna är ju att välja. Svenska Dagbladhet eller internetvärd.Nu tänker du som är läsare av min blogg att jag är ordblind, men så icke fallet utan anledningen till felstavningarna är att detta är sökorden i en Sökmotoroptimeringstävling

Vilken tidning är bäst egentligen. Och har vi inte alla svårt att göra val i livet. Ska man vara med i en sökmotoroptimeringstävling eller ska man inte. Jag bestämde mej i alla fall för att försöka , det är lite som Davids kamp mot Goliat men vem vet. Det vore kul om man kunde lyckas med detta. Ã…tminstone genomföra det med huvudet högt och med tungan rätt i mun. Nu lyckades jag förstås radera det jag redan skrivit så här får man börja med att skriva om .GÃ… IN PÃ… SEO-FORUM OCH LÔS MER OM TÔVLINGEN:

Den första Maj slutar tävlingen .

Vilka är sökorden?

Sökmotoroptimeringstävling

Aftonbladhet

Expressn

Svenska Dagbladhet

Internetvärd

Tävlingen anordnas av Seo-forum.se

och Jim Westergren är hjärnan bakom tävlingen.

Du får gärna maila mej och lägga till en länk från din blogg till min sida här.

Länken får gärna se ut som följer
Sökmotoroptimeringstävling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *